Код на продукта: HP 8656 / 00
Наличност: В наличност
107.81лв.

Количество:

Бърза поръчка

Вашата поръчка е приетаСушене и оформяне на естествени прически с грижаСешоар за максимална грижа
 • 5 приставки за оформяне

 • Равномерно разпределяне на топлината

 • Йонна грижа

 • Калъф за пътуване


 • Повече грижа с йонно подхранване за лъскава и гладка коса


  Повече грижа с йонно подхранване за лъскава и гладка коса

  Йонното подхранване има антистатичен ефект при сушенето. Отрицателно заредените йони неутрализират наелектризирането, освежават косата и заглаждат кутикула на косъма, за да направят косата ви по-лъскава и блестяща. Резултатът е гладка, нехвърчаща коса с красив блясък.
 • 1000 W за прекрасни резултати


  1000 W за прекрасни резултати

  Този сешоар с мощност 1000W създава оптимално ниво на въздушния поток и нежна сила за изсушаване, даващи прекрасен резултат всеки ден.
 • 38-мм термочетка за омекотяване на косата


  38-мм термочетка за омекотяване на косата

  Термочетката има изключително голям диаметър от 38 мм. Ширината на стеблото я прави идеалният инструмент за оформяне на гладки прически и вълнисти кичури.
 • Четка с прибиращи се зъбци за лесно къдрене


  Четка с прибиращи се зъбци за лесно къдрене

  Този лесен за използване уред за оформяне на прическа с въздух е както четка за оформяне на прическа, така и маша за къдрене. Зъбците се прибират в четката с натискане на един бутон, така че лесно можете да извадите уреда от косата си. Това, което остава, са прекрасните игриви къдрици.
 • Тесен концентратор за насочена въздушна струя


  Тесен концентратор за насочена въздушна струя

  Концентраторът работи, като фокусира въздушния поток през отвора към определени зони. Това позволява изключително прецизно оформяне и e чудесна възможност за довършване или дооформяне на желаната прическа.
 • Уред за обем за повече обем в корените


  Уред за обем за повече обем в корените

  Уникалният и иновативен уред за обем ви позволява да създавате обем точно там, където искате – в корените.
 • Настройка за хладен въздух за щадящо изсушаване


  Настройка за хладен въздух за щадящо изсушаване

  Настройката за студен въздух е настройка за ниска температура, при която косата се изсушава нежно, за да се намали до минимум увреждането й. Тази функция е подходяща за всички типове коса, но най-вече за тънка, суха или увредена коса. Това е идеалната настройка за горещия летен сезон!
 • По-малко прегряване с технологията за равномерно разпределяне на топлината  Усъвършенстваната технология Philips EHD гарантира, че приставките са проектирани да разпределят топлината равномерно. Това означава, че топлината винаги се разпространява много равномерно – дори при високи температури – а увреждащите горещи точки се предотвратяват. Това осигурява максимална защита от прегряване за косата и спомага за това тя да остане здрава и лъскава.
 • Най-добрата температура на сушене с настройката ThermoProtect  Настройката ThermoProtect ви дава оптималната температура на сушене и допълнителна защита срещу прегряване. Със същата мощна въздушна струя получавате най-добрите резултати, като щадите косата си.
 • Плоска четка за изправяне за естествено прави прически  С иновативната плоска четка за изправяне можете да създавате красива естествено изглеждаща права коса, без да я увреждате.
 • Три гъвкави настройки на топлината и скоростта за повече контрол  Необходимата скорост и температура могат лесно да бъдат регулирани за създаване на идеален резултат. Трите гъвкави настройки осигуряват прецизно и изкусно оформяне на прическата.
 • Четки с керамично покритие за повече грижа  Четките имат керамично покритие за предотвратяване на пресъхването. Това спомага за по-равномерното разпределяне на топлината и предотвратява образуването на горещи точки по косата, водещи до прегряване и пресъхване.

Технически данни:Напрежение

220-240~ VМощност

1000 WЩадящи технологии:Керамично покритие на четките:

Да

Йонна технология:

Да

Thermoprotect:

Да

Технология EHD:

ДаПриставки:Накрайник:

За фокусиран въздушен потокЧетка с прибиращи се зъбци:

За вълнисти кичури и къдрици без възлиПлоска четка за изправяне:

За естествено прави прическиТермочетка:

За изглаждане и за вълниУред за обем:

За обем в коренитеЛесна употреба:Дължина на кабела:

2 м

Халка за съхранение:

Да


Информация за гаранция
Гаранция 24 месеца

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!