Код на продукта: SX 6500Y RC Black
Наличност: В наличност
163.90лв.

Количество:

Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Valera SX 6500 Y RC Swiss Silent Ionic Rotocord

Мотор DC-PRO с удължен живот на експлоатация Ултралеките DC-Pro мотори (мотори с постоянен ток) са двигатели от ново поколение. Благодарение на изключителната вентилационна технология на VALERA за професионални сешоари, DC-Pro моторите произвеждат много високо въздушно налягане, което позволява използването на по-тънки професионални стайлинг дюзи. Средният период на експлоатация на тези мотори е около 1 200 часа.

Функция IONIC CARE Йонните генератори на Valera произвеждат милиони отрицателни йони. Те помагат на косата да поддържа оптимална хидратация, което я прави по-мека и по-лесна за разресване. Наелектризирането на косата, причинено от статично електричество, както и чупливостта са намалени.

Функция COLOUR CARE Уредите с функция Colour Care действат в три направления - защитават цвета на косата, предотвратяват загубата на цвят и блясък и поддържат нейната естествена влажност.

Функция TOUCH ME - докосването е позволено! Първата стайлинг дюза, която остава хладка - абсолютна новост на пазара за сешоари. Благодарение на иновативната си двупластова система за самостоятелно охлаждане дюзата не се загрява. Тя може да бъде пипана и да се върти във всички посоки по време на работа. Това позволява повече творчество, повече възможности за различни техники на работа, комфорт и безопасност.

Система SILENT - иновативната, шумоабсорбираща конструкция на входящия въздушен филтър, прави Swiss Silent един от най-тихите професионални сешоари. Структурата тип лабиринт, дефлекторите и вложката от звукопоглъщаща пяна пренасочват звуковите вълни и ги абсорбират. Като резултат нивото на шума се намалява с около 50%.

Система ROTOCORD е система за предотвратяване на заплитането на захранващия кабел и за предпазване от образуване на възли, които често се образуват при работа със сешоара. Иновативното въртящо се устройство е вградено в захранващия кабел на професионалните сешоари и осигурява комфорт при работа.

Технически спецификации:

DC-PRO мотор (с постоянен ток) с дълъг живот

Мощност: 1800W

Йонен генератор

Филтър: Silent Sytem

Гъвкав кабел с дължина 3 метра и система против оплитане Rotocord

6 температурни настройки на въздушната струя

Бутон за студен въздух

Подвижен метален филтър

Две професионални ултратънки дюзи: една стандартна 6 см и една с фунция Touch Me 7.5 см

Произведен в Швейцария

Информация за гаранция
Гаранция 24 месеца

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!