Категории

Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus

Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus Тримери
Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus Тримери Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus Тримери Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus Тримери Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus Тримери Комбиниран тример с комплект различни приставки Remington PG6150 Plus Тримери
Направено от: Remington
Код на продукт: PG6150
Наличност: В наличност
Цена: 134.99лв.
с ДДС: 134.99лв.
Количество:
 

Поръчка без регистрация
*Телефон:


Име и адрес за доставка:

Въведете Цифрите:

Моля добавете вашия телефон за обратна връзка.

С "Бърза Поръчка" може да поръчате само един продукт.

Комбиниран тример с комплект различни приставки

Remington PG6150 Plus

Множество приставки, пълен комплект гребени, удобна пoставка, титаново покритие на остриетата и акумулаторна батерия - това са само някои от чудесните характеристики на този комбиниран тример Remington PG6150.

Потребителите на този продукт могат да избират между 4 подкъсяващи и една бръснеща приставка. Те дават възможността да оформите брадата или малки и средни участъци от тялото по свой вкус. Възможностите Ви се разширяват, когато комбинирате тези приставки с някой от шестте гребена, които ще получите в комплекта.

Комбинираният тример Remington PG6150 ще Ви улеснява при работа със своята трайна акумулаторна батерия. Тя може да подсигури безпроблемна работа с уреда в продължение на цял час!

Отличните характеристики на този комбиниран тример не свършват до тук. Всички приставки можете бързо и лесно да измиете под течаща вода, без да рискувате да ги повредите. Тяхното титаново покритие осигурява не само възможността за измиване, но и дълготрайната им острота. Тя се поддържа оптимално и от специалния дизайн на остриетата, които се самонаточват по време на употреба.

Всички части на комплекта можете да държите на една ръка разстояние - поставката, която е подсигурена в комплекта ще поддържа всички приставки и гребени под ръка.

Поставката на комбинирания тример Remington PG6150 не е само с естетическа функция. Можете да зареждате батерията на тримера докато той е поставен на предвиденото в поставката място.

Освен това, зареждането е улеснено със стандартен micro USB жак и адаптор, включен в комплекта. Така ще можете лесно да ползвате други зарядни устройства, кабели, а в спешни случаи - да ползвате и компютъра за да заредите батерията.

Дори да пропуснете всички тези застраховки, все пак можете да ползвате уреда и включен, докато се зарежда.

Всичко това се покрива от безупречната тригодишна гаранция Remington.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Krasotabg.comв Google+
Посетете krasotabg.com в ShopMania